A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Надання безоплатної вторинної правової допомоги

Дата: 06.03.2017 11:56
Кількість переглядів: 474

На виконання Меморандуму про співпрацю між Комунальною Установою Територіальний центр обслуговування (надання соціальних послуг) Михайлівської районної ради Запорізької області та Мелітопольським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги 02 березня 2017 року на базі центру надання соціальних послуг відбувся правоосвітницький захід для людей похилого віку.

Фото без опису

Головний спеціаліст Михайлівського бюро правової допомоги Гуменюк Ю.В. проінформувала щодо діяльності та функцій вказаної установи.

Зустріч проведена в режимі відкритого мікрофону на заздалегідь погоджену тему – «Особливості спадкового законодавства України». Всім присутнім було запропоновано одразу на місці звернутись зі своїми питаннями. Найбільш актуальними з них виявились: черговість спадкування за законом, доцільність і особливості  дарування майна та складання заповіту. Учасники проявили неабияку зацікавленість темою та активність у її обговоренні, поділились своїм життєвим досвідом та мали змогу отримати правову консультацію з наболілих питань.

Фото без опису

Захід, що відбувся, входить до низки запланованих спільним планом роботи на перший квартал 2017 року відповідно до Меморандуму про співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора