A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

На Запоріжжі надходження податку на додану вартість склали майже три мільярди

Дата: 12.12.2018 13:29
Кількість переглядів: 296

З початку року запорізькі платники податку на додану вартість спрямували до державного бюджету 2 мільярди 906 мільйонів гривень. Порівняно з січнем-листопадом минулого року сплата ПДВ збільшилась на 597,4 мільйона або на 26 відсотків.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, платники м. Запоріжжя поповнили держбюджет на 1 мільярд 635,6 мільйона, що на 453 мільйони більше, ніж торік. Понад чверть мільярда перерахували суб'єкти господарювання м. Мелітополь, Мелітопольського і Веселівського районів, у Вільнянському, Запорізькому та Новомиколаївському районах сплачено майже 214 мільйонів, у м. Бердянськ, Бердянському та Приморському районах – понад 205 мільйонів, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 120 мільйонів тощо.

Основний приріст надходжень у регіоні забезпечено завдяки зростанню на 24,5 відсотка обсягів оподатковуваних операцій до відповідного періоду 2017 року.

 Усього в Запорізькій області на обліку перебуває 8850 платників ПДВ-юридичних та понад 900 суб'єктів господарювання-фізичних осіб.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Наповнення бюджету

Спікер: Начальник ГУ ДФС

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора