A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Місячник профорієнтації «Моя професія -консультаційна мережа»

Дата: 25.03.2019 14:27
Кількість переглядів: 310

      Питання професійної орієнтації учнівської молоді є  чи не найактуальнішим в роботі служби зайнятості, тому Михайлівська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості посилено співпрацює з закладами освіти. Адже без неї досягнути певних результатів у цьому напрямку роботи практично неможливо. 

      Протягом місячника профорієнтації фахівці філії провели  ряд заходів з метою привернення уваги молоді до актуальних на ринку праці професій, розширення світогляду, поглиблення знань про світ професій та формування в учнівської молоді стійкої мотивації до праці за робітничими професіями.

       На допомогу старшокласникам у професійному самовизначенні, приходить онлайн-сервіс «Моя професія: консультаційна мережа», запроваджений державною службою зайнятості, що спеціалізується у галузі профорієнтації. Під час семінарів учнів було проінформовано про те, як  зареєструватися, отримати код та пройти тестування, яке допоможе виявити схильності та здібності до різних видів діяльності молодим людям, які досягли 14-річного віку. Допомогу щодо реєстрації в онлайн-сервісі можна отримати, звернувшись до Михайлівської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості за телефоном (06132)21745.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора