A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Акцію «Місячник зайнятості жінок» у Михайлівській районній філії було розпочато з Дня відкритих дверей

Дата: 03.04.2019 08:29
Кількість переглядів: 309

Державна служба зайнятості відіграє значну роль в забезпеченні ґендерної рівності на ринку праці, адже жінки все ще залишаються вразливими, зазнаючи різноманітних форм дискримінації. Тому вже традиційним став щорічний «Місячник зайнятості жінок», протягом якого фахівці Михайлівської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості надають кожній жінці, яка опиняється в складних життєвих умовах,  широкий спектр соціальних послуг, передбачених чинним законодавством, і в першу чергу таких, що сприяють успішному пошуку гідного місця роботи та вдалому працевлаштуванню.      

Акцію «Місячник зайнятості жінок» у Михайлівській районній філії було розпочато з Дня відкритих дверей. Протягом дня провідний фахівець з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Касілова Т.М. та головний спеціаліст відділу «Михайлівське бюро правової допомоги Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги» Істратенков О.С. надавали жінкам поглиблену інформацію щодо чинного законодавства, про професії, що мають попит на ринку праці; рекомендації щодо вибору або зміни професії з урахуванням їх побажань.

Фото без опису

Фото без опису

Фахівці служби зайнятості планують й надалі  розширювати спектр заходів з метою  працевлаштування жінок та  підвищення їх трудової  мотивації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора