A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Шановні жителі Михайлівської громади!

Дата: 24.07.2019 10:34
Кількість переглядів: 326

Шановні жителі Михайлівської громади!

Останнім часом на території нашого селища та навколишніх сіл палахкотять вогняні багаття. Це власники домогосподарств впорядковують свої присадибні ділянки після збирання врожаю, спалюючи стерню, суху траву та рослинність.

Дуже часто вогонь виходить з-під контролю людини, в результаті чого пожежі швидко поширюються та завдають значної шкоди. В такому випадку добрі наміри при наведенні чистоти і порядку можуть мати згубні наслідки як для довкілля, так і для здоров’я людей. Михайлівська селищна рада попереджає громадян, про те, що Правилами благоустрою забезпечення чистоти та порядку на території Михайлівської селищної ради, затверджених рішенням селищної ради № 2  від 20 березня  2009 року, категорично забороняється спалювання сухої рослинності, а тим більше будь - якого сміття.

За такі порушення передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу громадян - від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.), а посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 - 1700 грн.)

Тому ще раз звертаюсь до мешканців нашої громади, керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності, з проханням дотримуватись Правил благоустрою та Правил пожежної безпеки в умовах природного довкілля, не спалювати суху траву та залишки рослинності, не провокувати таким чином виникнення пожеж, котрі можуть завдати чимало шкоди людям та довкіллю.

 

Сподіваюся на порозуміння та співпрацю.

 

 

 

Селищний голова                                                        О.В.Ракша

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора