A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЄКТІВ

Дата: 18.09.2019 12:43
Кількість переглядів: 657

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЄКТІВ

до Стратегії сталого розвитку Михайлівської селищної об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року

Михайлівська селищна рада за сприяння Запорізького ВП "Центр розвитку місцевого самоврядування" розробляє Стратегію сталого розвитку Михайлівської селищної об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія). Важливим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Ідеї проектів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проєктів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Михайлівської громади, представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, жителів громади запропонувати ідею(-ї) проєкту(-ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  2. Термін реалізації проєкту – не більше 3 років в період 2020 – 2022 рр.
  3. Подібний проєкт ще не реалізовувався на відповідній території.
  4. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.
  5. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2).
  6. Проєктна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Михайлівської громади. (Ознайомтеся з переліком завдань Стратегії у додатку 1 до цього оголошення).
  7. Збір проєктних ідей триває до 06.10.2019 р. включно. Проєктна пропозиція має бути надіслана не пізніше 23:59 06.10.2019 року.

Проєктні пропозиції, які будуть надіслані пізніше встановленого строку чи не відповідатимуть встановленій формі, розглядатися не будуть.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: possovet@meta.ua з поміткою «До Стратегії». Якщо у Вас виникли питання, звертайтеся, будь ласка, до Плюща Івана Валерійовича, спеціаліста І категорії відділу ЖКГ та благоустрою селищної ради, тел. 098 960 77 82.

Дивіться приклад заповненої форми проєктної ідеї наприкінці документа в додатку 3.

Д0даток 1

Д0даток 2

Д0даток 3

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора