A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Відбувся турнір з футболу присвячений 76 річниці визволення Михайлівського району від німецьких загарбників

Дата: 28.10.2019 10:09
Кількість переглядів: 946

27 жовтня 2019 року в с. Тимошівка відбувся юнацький турнір з футболу присвячений 76 річниці визволення Михайлівського району від німецько-фашистських загарбників.

В турнірі приймали участь 4 команди:

  • КЗ "КДЮСШ" (смт. Михайлівка);
  • КЗ "КДЮСШ" (м. Пологи);
  • юнацька команда с. Бурчак;
  • юнацька команда с. Тимошівка.

За жеребкуванням перші ігри провели КЗ "КДЮСШ" (м. Пологи) з юнацькою командою с. Тимошівка та КЗ "КДЮСШ" (смт. Михайлівка) з юнацькою командою с. Бурчак. 

Результати після 1 гри:

-КЗ "КДЮСШ" (м. Пологи) - команда с. Тимошівка

3       -       0

-КЗ "КДЮСШ" (смт. Михайлівка) - команда с. Бурчак

5        -       3

В матчі за 3 місце зустрічались команди с Тимошіка та с .Бурчак. З рахунком 3-0 перемогу в досить напруженому матчі здобула команда с. Тимошівка.

За 1 місце боротьбу вели КЗ "КДЮСШ" (м. Пологи) та КЗ "КДЮСШ" (смт. Михайлівка). Обидві команди були дійсно достойні перемоги в цьому турнірі, про це свідчив рахунок після першого тайму 0-0. Проте в другому таймі все ж таки команда КЗ "КДЮСШ" (смт. Михайлівка) змогла забити один м'яч. Рахунок гри так і завершився після фінального свистка 0-1.

До речі, хочеться зазначити, що, якщо команди КЗ "КДЮСШ" (м. Пологи) та КЗ "КДЮСШ" (смт. Михайлівка) є досить відомими, то юнацькі команди с Тимошівка та с. Бурчак тільки почали свої тренування в таких составах. Напротязі всіх матчів в очах молодих футболістів горів той вогник, була така жага до перемоги, що можна з впевненістю сказати, що спортивне життя району є цікавим для юнаків і матиме продовження.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора