A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Робоча зустріч на тему "Що таке належний ЦНАП"

Дата: 18.12.2019 11:47
Кількість переглядів: 344

В рамках міжнародної Програми U-LEAD з Європою, на виконання плану заходів зінформування населення 18.12.2019 року відбуласа зустріч керівника Т.Голуб та працівників Центру надання адміністративних послуг з соціальними працівниками Комунальної установи Центр соціальних послуг Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області.

Була доведена інформація про перелік базових адміністративних послуг у форматі «єдиного вікна», порядок їх надання працівниками відділу ЦНАП Михайлівської селищної ради. Також вони відповіли на запитання присутніх.

Рішеннями Михайлівської селищної ради від 26.06.2019 року №35 та №36 затверджено Перелік адміністративних послуг, що надаються черезвідділ «Центр надання адміністративних послуг» (ЦНАП) виконавчого комітету Михайлівської селищної ради, з урахуванням віддалених робочих місць в селах Тимошівка та Бурчак, основні з яких, це: реєстрація речових прав на нерухоме майно, видача довідок про місце реєстрації громадян, реєстрація /зняття з місція проживання. В цілому це 98 різноманітних послуг.

Проведенняінформаційно-роз`яснювальної роботи, особливо серед соціальних працівників, які максимально наближені до соціально незахищених верств населення, громадян похилого віку, інвалідів, сприятиме активнішому розповсюдженню корисної інформації серед жителів громади.

Група ЦНАП Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області у фейсбуці.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора