A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Увага!!! Вакансія! (повторно) (конкурс завершено)

Дата: 27.05.2020 15:17
Кількість переглядів: 339

Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму виконавчого комітету Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області  оголошує конкурс на заміщення вакантних посад фахівців комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області:

- вчителя-реабілітолога;

- вчителя-логопеда (2 вакансії);

- вчителя-дефектолога.

На посади педагогічних працівників Центру призначаються особи, які мають вищу педагогічну освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Фізичне виховання» (лікувальна фізкультура).  

Кандидати, які беруть участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подають до комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Михайлівської селищної ради (Запорізька область, Михайлівський район, смт. Михайлівка, пров. Фестивальний, 1) такі документи:

  • письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
  • копію паспорта;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту;
  • копію трудової книжки;
  • згоду на збір та обробку персональних даних;
  • інші документи, що стосуються освіти, досвіду роботи, професійної діяльності (за бажанням кандидата);
  • копію військового квитка для військовозобов’язаних або військовослужбовців. 

Кінцевий термін подання документів 26 червня.

Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди. Кваліфікаційний іспит для педагогічних працівників ІРЦ проводиться за напрямами:

  • знання законодавства у сфері освіти (законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту»);
  • знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами (постанов Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах», «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр»);
  • знання основ спеціальної педагогіки.

Іспит складається з 6 питань по 2 питання. Загальний час для проведення іспиту становить не більш, як 1 годину 20 хвилин.

 

Додаткову інформацію щодо порядку проведення конкурсу, документів для участі в конкурсі можна отримати за телефоном: 0613222181 (Грекова Віра Олександрівна,  mihirc@ukr.net  ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора