A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Відбулась 36 сесія

Дата: 06.08.2020 14:03
Кількість переглядів: 193

Сьогодні в приміщенні сесійного залу Михайлівської селищної ради з дотриманням всіх карантинних правил відбулась 36 сесія 7 скликання. В порядку денному розглядались питання:

1.  Про затвердження протоколу аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області.

Доповідала : начальник відділу житлово – комунального господарства та благоустрою Руденко В.Ж.

2. Про внесення змін до структури комунальної установи Центр соціальних послуг Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області, затвердженої  рішенням селищної ради від 20.02.2020р № 14 «Про затвердження структури комунальної установи Центр соціальних послуг Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області».

Доповідала: директор комунальної установи Центр соціальних послуг Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області Лактіонова Т.Д.

3. Про затвердження звіту про виконання  бюджету Михайлівської селищної об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2020 року;

4. Про затвердження рішення виконавчого комітету селищної ради, прийнятого у міжсесійний період;

5.  Про внесення змін і доповнень до рішення селищної  ради від 19.12.2019 №22 «Про місцевий бюджет Михайлівської селищної об’єднаної територіальної громади  на 2020 рік» 08537000000.

Доповідала: начальник відділу фінансів Конєва М.М.

6.  Про земельні питання.

Доповідала: начальник  відділу  земельних відносин та  земельних   ресурсів Власенко В.С.

7.  Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора