A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Засідання Ради Запорізької торгово-промислової палати: збалансувати ініціативи регіонального бізнесу і влади

У виставковому центрі "Козак-Палац" відбулося засідання Ради Запорізької торгово-промислової палати. Участь у зустрічі, яку провів президент ЗТПП Володимир Шамілов, взяли очільники органів обласної і міської влади, заступниця начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Олена Щедровська, керівники Запорізької митниці ДМСУ та провідних компаній різних галузей економіки. До обговорення долучилися старший радник по зв'язках з ЄС Торгово-промислової палати Антверпена Люк Ван Луверен, голова Литовської асоціації експортерів продовольства Гедрюс Багушинкас, віцепрезидент Регіональної торгової палати м. Брно Томаш Кубала.

10:11:56 09.02.2022

Громадська рада нової каденції розпочала роботу при податковій службі Запорізької області

У податковій службі Запорізької області відбулися установчі збори для формування нового складу Громадської ради. Участь у засіданні взяли начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов та керівники громадських організацій регіону, які висловили бажання долучитися до роботи дорадчого органу.

10:11:38 09.02.2022

Запорізькі податківці долучились до масштабної виставки для українського агробізнесу

Сьогодні у запорізькому виставковому центрі "Козак-Палац" стартувала одна з найбільших подій для представників аграрної галузі регіону – президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов відкрив агропромислову виставку "АгроТехСервіс". Серед учасників заходу – очільники обласної і міської влади, керівники понад сотні українських сільськогосподарських компаній, представники податкової служби області, профільних асоціацій і наукових інститутів.

10:10:04 09.02.2022

Запоріжці поповнили бюджети громад на 1,2 мільярда гривень

У січні до місцевих бюджетів регіону надійшло майже 1 мільярд 226 мільйонів гривень податків. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, порівняно з аналогічним періодом минулого року запоріжці збільшили сплату на 221,5 мільйона гривень або на 22 відсотки.

08:26:47 07.02.2022

У січні запоріжці перерахували до бюджету 68 мільйонів гривень військового збору

За перший місяць року від платників податків регіону до державного бюджету надійшло 68 мільйонів гривень військового збору. Сплачена сума перевищила минулорічну на 12,2 мільйона гривень або на 22 відсотки. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

08:21:42 04.02.2022

Запоріжці сплатили до державної скарбниці 863 мільйони гривень

У січні запорізькі платники податків перерахували до державного бюджету 863 мільйони 377 тисяч гривень, що у порівнянні з аналогічним періодом 2021 року на 18 відсотків більше. Додаткові надходження склали майже 132 мільйони гривень. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

08:39:40 03.02.2022

Мінімальне податкове зобов'язання: семінар для запорізьких аграріїв та представників територіальних громад

У Запоріжжі відбувся семінар, присвячений актуальним змінам у податковому законодавстві, що набули чинності цього року. У заході, організованому Запорізькою обласною федерацією роботодавців та Запорізькою торгово-промисловою палатою, взяли участь представники податкової служби регіону, Запорізької облдержадміністрації, мерії міста Запоріжжя, регіонального фонду державного майна, територіальних громад, керівники агропідприємств та підприємці.

08:38:52 03.02.2022

За спеціальне водокористування запорізькі підприємства сплатили понад чверть мільярда гривень

Упродовж минулого року від підприємств Запорізького регіону до бюджетів усіх рівнів надійшло 266 мільйонів гривень рентної плати за спеціальне використання води. Порівняно з 2020 роком надходження зросли на півтора мільйона гривень.

08:33:49 31.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора