A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Привітання

Шановний Володимире Миколайовичу!

Вітаємо Вас з Днем народження! Хочемо від душі Вам побажати, завжди впевнено йти до своєї мети, і отримувати від життя все, що хочете. Бажаємо, щоб завжди, працювалося відпочиваючи, і,  відпочиваючи працювалося!

08:39:28 18.12.2020

Шановні судді, працівники апаратів судів та працівники державної виконавчої системи України!

Ваша праця - це важлива державна робота, що вимагає високої відповідальності та моральних якостей. Вас відрізняє високий професіоналізм, переконана принциповість і справжня відданість своїй справі.

08:30:54 15.12.2020

Шановна Марино Миколаївно!

Летять роки, мов чайки над водою, І разом з ними доля непроста. А Ви завжди лишайтесь молодою, Живіть у щасті й радості до ста. Бажаємо Вам радісних світанків! Щасливих, романтичних вечорів! Казкових ніжних снів, бадьорих ранків І щирих, теплих і відвертих слів!

09:48:36 13.11.2020

Шановна Світлано Іванівно!

Сьогодні ювілейну стоптано стежину Та спокою нема для Ваших ніг, Бо пройдено життя, лише частину - Попереду багато ще доріг. Нехай душа у Вас ніколи не старіє, На білій скатертині будуть хліб і сіль, Своїм теплом Вас завжди сонце гріє Слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, Без чого не складається життя, Любов, здоров'я, щастя, дружба Та вічна нестаріюча душа.

08:47:48 09.11.2020

Шановний Іване Валерійовичу!

30 літ ! Хіба це вік ? Треба три таких прожити! Ми вітаєм і бажаєм Днів щасливих, золотих, Щоб родило щастя рясно, Все в житті було прекрасно, Щоб усе могло і вмілось, Квітувало, веселіло! Щоб в сім’ї завжди було Любов, повага і тепло!

09:14:41 22.10.2020

Шановний Олександре Віталійовичу!

У радісний і світлий день Вашого народження хочемо побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості. Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!

09:13:33 09.10.2020

Шановні працівники освіти!

Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

08:52:37 02.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора