A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Технічна перевірка системи оповіщення

Дата: 22.02.2022 15:44
Кількість переглядів: 335

Шановні мешканці Михайлівської селищної громади!

Відповідно до Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.09.2017 № 733, Плану комплексної перевірки територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення Запорізької області, затвердженого головою облдержадміністрації Олександром Старухом 23.02.2022 сплановано проведення перевірки функціонування територіальної та місцевих автоматизованих системи оповіщення.

У зв’язку з цим, Департамент з питань цивільного захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації проводить перевірку територіальної системи оповіщення з включенням електричних сирен та гучномовців, переключенням радіотрансляційних вузлів, телевізійних каналів обласного радіотелецентру із передачею тексту звернення, а саме, оперативний черговий Департаменту з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації в 13.50 год. на протязі двох хвилин проводить запуск електросирен, після чого, з 14.00 год. до 14.10 год. по каналах Запорізької філії концерну радіомовлення та телерадіоорганізацій, які розташовані на території області і гучномовцям даної системи передається мовне повідомлення 3 рази:

«Увага всім!» Говорить Департамент з питань цивільного захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації. Проводиться технічна перевірка системи оповіщення».

Шановні мешканці Михайлівської селищної громади дотримуйтесь при цьому спокою, продовжуйте трудову діяльність та відпочинок і з розумінням ставитися до незручностей, які можуть виникнути під час проведення перевірки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора