A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Святкування Дня району

Дата: 02.10.2017 14:46
Кількість переглядів: 803

   30.09.2017 року на території Михайлівської селищної ради відбулося святкування Дня району.

       Для участі у цих заходах були запрошені сільські та селищні ради. Свою продукцію рекламували та продавали сільськогосподарські підприємства та господарства району. Була представлена виставка сучасної сільгосптехніки. Розважальну програму для дітей забезпечили ПП.Волков Д.С., Макаров О.Ю. та Сушко І.В. За підтримки депутата Верховної Ради України Валентирова діяли безоплатні атракціони. Завдяки приватним підприємцям Мартиросян Р.Ш., Чорногор В.В., Захарченко С.В., колективам Михайлівського ВПУ, пекарні «АЛІ» та дитячого районного центру, які представили свою продукцію, гості та мешканці селища, впродовж всього свята, могли придбати ласощі, шашлик, вареники, випічку фарнетті, хлібобулочні вироби та ін.

             Ввечері на жителів та гостей свята чекав чудовий концерт та феєрверк.

         Майданчик селищної ради розміщався в парку ім. Чудновського. Відвідувачів нашого майданчика з піснями та музичним супроводженням вітав    колектив дитячого садка « Теремок». Всі бажаючі мали можливість скуштувати козацький куліш, який приготувала приватний підприємець Волчевська Н.І. Гостей пригощали рибною юшкою, пампушками з часником, варениками та узваром. За що велика подяка нашим спонсорам – приватним підприємцям: Спіцину А.М., Юзько А.В., Дудка В.В., Масловій Т.В., Пахомову А.В.

          Окрема подяка КП «Михайлівський комунгосп». Завдяки роботі цього колективу своєчасно були підготовлені території на яких проходило святкування, та забезпечена робота всіх торгівельних та розважальних об’єктів. Після закінчення свята оперативно було виконано прибирання.

            Михайлівська селищна рада щиро дякує всім тим, хто брав участь у підготовці та проведені святкових заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора