Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

НА ВАНТОВОМУ МОСТУ ПЛАНУЮТЬ ВСТАНОВИТИ LED–ПІДСВІТКУ

Наразі на фінішну пряму виходить будівництво верхової частини вантового мосту через річку Дніпро в Запоріжжі. Мостобудівники вже змонтували всі 48 вантів та скоро будуть опускати прогонову будову на 1,5 метри. 

15:48:56 09.12.2021

НОВІ СТАДІОНИ, ШКОЛИ ТА ЦЕНТР ТВОРЧОСТІ З УРАХУВАННЯМ НОРМ БЕЗБАР’ЄРНОСТІ - РАЙОНИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРЕДСТАВИЛИ СВОЇ ПРОЄКТИ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА” НА 2022 РІК

Третій тиждень у Запорізькій області триває  знайомство з проєктами, які регіон планує реалізувати 2022 року в рамках програми Президента України «Велике будівництво». На наступний рік Запорізька область запланувала втілити  28 проєктів загальною вартістю близько 2 мільярдів гривень. 

15:47:54 09.12.2021

ДО КІНЦЯ РОКУ У ВАСИЛІВЦІ ВІДКРИЮТЬ ЩЕ ДВА ОБ’ЄКТИ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух провів робочу зустріч з міським головою Василівки Сергієм Каліманом. Обговорили питання боротьби з COVID-19, необхідності збільшення темпів вакцинації населення, початок опалювального сезону та реалізацію програми Президента України “Велике будівництво” на території Василівки.

14:10:48 12.11.2021

БАЛКОВИЙ МІСТ ЧЕРЕЗ ДНІПРО ГОТОВИЙ НА 75%

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух відвідав з робочою поїздкою будмайданчик балкового мосту через Дніпро. Роботи на флагманському об’єкті президентської програми «Велике будівництво» тривають згідно графіка – зараз на 3-й споруді балкового мосту продовжуються роботи з армування   4-ї захватки плити проїзду. Загалом таких захваток потрібно зробити вісім. Одночасно підрядник виконує роботи з монтажу опалубки 5-ї захватки та готується до  бетонування. Вже укладено 600 кубометрів  бетону, на черзі ще 1000. Паралельно ведуться роботи з облаштування тротуару та встановлення бар’єрної огорожі.

14:09:50 12.11.2021

ВІДКРИТТЯ ВАНТОВОГО МОСТУ ЧЕРЕЗ ДНІПРО - ПЕРШОЧЕРГОВЕ ЗАВДАННЯ НА ЦЕЙ РІК

У Запоріжжі триває будівництво мостових переходів через Дніпро за програмою Президента України “Велике будівництво”. Цей об’єкт є флагманським у президентській програмі, адже представляє собою складний комплекс з автомагістралі протяжністю 9 км, 6 розв’язок, 26 штучних споруд і 4  позакласних мостів. .

14:08:58 12.11.2021

У ТОКМАКУ ТРИВАЄ РЕКОНСТРУКЦІЯ ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ БАГАТОПРОФІЛЬНОЇ ЛІКАРНІ

Цього року у Запорізькій області в рамках програми Президента «Велике будівництво» виконуються роботи з реконструкції приймальних відділень у 9 медичних закладах. В деяких з них роботи вже завершено, в інших - виходять на завершальну стадію.

14:07:56 12.11.2021

СПІВПРАЦЯ ОБЛАСНОЇ, МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ ТА ГРОМАД ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ПРИХИЛЬНОСТІ ДО ВАКЦИНАЦІЇ

2 листопада в приміщенні обласної державної адміністрації відбувся круглий стіл «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою  та їх виконання в Україні». Захід відбувся у змішаному офлайн та онлайн форматі з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.  Організували круглий стіл Громадська спілка «Коаліція за вакцинацію» у співпраці з департаментом охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації. Громадська спілка «Коаліція за вакцинацію» об’єднує 64 організації та співпрацює із Міністерством охорони здоров’я України та Центром громадського здоров’я МОЗ.

10:08:45 03.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора