A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Моє перше волевиявлення

Дата: 21.02.2019 11:00
Кількість переглядів: 415

   31 березня 2019 року українці обиратимуть Президента України.

   В рамках реалізації інформаційної кампанії «Я маю право голосу!», відділ «Михайлівське бюро правової допомоги» інформує молодих людей, яким на момент проведення голосування виповниться 18 років, про шляхи голосування та особливості першого в житті волевиявлення.

  Якщо 31 березня 2019 року Вам виповниться 18 років, Ви маєте право голосу на виборах Президента України, за умови включення Вас до списків виборців. З метою уникнення непорозумінь у день голосування, перевірте наявність Вашої особи у Реєстрі виборців заздалегідь. Зробити це можна як звернувшись до Відділу ведення Державного реєстру виборців смт. Михайлівка (про це ми писали в одній з попередніх статей https://mihajlivska.gromada.org.ua/news/1549360240/) так і шляхом перевірки за допомогою мережі Інтернет (відеоінструкцію можна знайти на офіційній сторінці Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в соціальній мережі Фейсбук https://www.facebook.com/melitopol.legalaid/?ref=br_rs).

  Якщо Ви не знайшли себе у Реєстрі, то Ви маєте право звернутись до Відділу ведення Державного реєстру виборців з письмовою заявою про включення Вас до Реєстру та списків виборців. Для цього необхідно особисто подати письмову заяву із додаванням копії документу, що посвідчує Вашу особу та пред’явити цей документ в оригіналі, для перевірки вірності вказаних даних. Зробити це необхідно до 25 березня включно.

  З моменту включення Вас до списків виборців Ви наділяєтесь тими ж правами та обов’язками, що і виборці, яких було включено до Реєстру раніше, та голосуватимите за тією ж процедурою, що і всі українці.

 Отримати більш детальну консультацію можна звернувшись до відділу «Михайлівське бюро правової допомоги» смт. Михайлівка, вул. Святопокровська, 4а, тел. 0978301821, (06132) 2-07-33.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора