Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Форум успішних у  бізнесі ветеранів АТО, ООС та вимушених переселенців «Робочі місця та інвестиції для ВПО і Ветеранів АТО/ООС».

Дата: 28.05.2019 08:09
Кількість переглядів: 276

У рамках проекту 24.05.2019 року у  м. Запорожжі,  в обласній науковій  бібліотеці   відбувся  Форум успішних у  бізнесі ветеранів АТО, ООС та вимушених переселенців «Робочі місця та інвестиції для ВПО і Ветеранів АТО/ООС».

Під час заходу досвідом розвитку власної  справи поділилися ветерани війни та переселенці із Запоріжжя, Бердянська, Києва,Краматорська. Прийняли участь представники міжнародних донорських та інвестиційних програм.

Про можливості для реалізації економічної активності цих людей, які надає держава, розповіла заступник директора обласного центру зайнятості Тетяна Кошечко. Заступник начальника управління розвитку підприємництва Департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Максим Кучеренко повідомив, що лише в обласному бюджеті на підтримку старт-апів закладено 2,5 млн грн. Бізнесменам-початківцям  надають можливість отримувати кредити за пільговими відсотками

Михайлівська селищна рада також прийняла участь   в форумі, у складі спеціаліста Михайлівської селищної ради Долгої Л.В.,  ветерана АТО  Каліуша Леоніда, ветерана АТО Кіенка Сергія( голова громадської організації побратимів Михайлівських патріотів , член коордіційної ради ветеранів АТО при ОДА).

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора