A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Кубок з футболу присвячений 28 річниці Дня Незалежності України

Дата: 27.08.2019 14:38
Кількість переглядів: 322

Відзначати свята завжди приємно, а відзначати іх за допомогою спорту вдвічі приємніше. Так і сталось 24 серпня. На стадіоні ВСК «Нива» відбувся Кубок з футболу присвячений 28 річниці Незалежності України. Ще до ігор відбулись деякі корективи, проте кількість команд не змінилась. Участь брали команди:

  • КЗ «КДЮСШ» (смт. Михайлівка);
  • «Юлена» (смт. Михайлівка);
  • Збірна команда Михайлівки;
  • ФК «Олімп» (смт. Михайлівка).

У півфіналах зустрілись «Збірна команда Михайлівки» - ФК «Олімп» (смт. Михайлівка) та «Юлена» (смт. Михайлівка) - КЗ «КДЮСШ» (смт. Михайлівка). По завершенню ігор рахунки становили 5-1 та 6-1 відповідно.

В матчі за 3 місце зустрілись команди КЗ «КДЮСШ» - ФК «Олімп». Гра виявилась доволі принциповою і завершилася з рахунком 4-2 на користь КЗ «КДЮСШ».

У фіналі можна було побачити все, що тільки може бути: і жорстка боротьба, і автогол, і серія пенальті. В основний час гра завершилась з рахунком 2-2. Потім відбулась серія пенальті, яка і виявила переможця. Нею і стала команда «Юлена», яка була більш влучною (4-2).

По завершенню ігор, команди були нагороджені почесними грамотами, а переможець – кубком. Дякуємо всім організаторам та вболівальникам, які прийшли підтримати свої команди!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора