Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Citius, Altius, Fortius!

Дата: 09.09.2019 15:54
Кількість переглядів: 321

Олімпійський девіз складається з трьох латинських слів — Citius, Altius, Fortius!. У дослівному перекладі означає «Швидше, вище, сильніше!».

З нагоди Дня фізичної культури і спорту в КЗ "КДЮСШ" відбулись фізкультурно-оздоровчі заходи. В заходах приймали участь дошкільнята, вихованці КЗДО "Теремок" Михайлівської селищної ради та учні 3 класу Опорного КЗ "Михайлівський НВК"ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназія" ім. Героя Радянського Союзу І.А.Найдьонова".

Для самих менших спортсменів була представлена гра з настільного тенісу. Настільний теніс - це захоплююча гра, яка ідеально підходить як для дітей, так і для дорослих. Це заняття розвиває спритність, реакцію і швидкість. Діти з захватом виконували всі вправи та були задоволені своїми результами.

Учням 3 класу були представлені вправи з вільної боротьби. Вільна боротьба здавна була популярним видом спорту. Вона розвиває і м’язи, і координацію рухів, і швидке мислення. Крім того, вільна боротьба дуже позитивно впливає не тільки на здоров’я, але і на психологічний стан. Дитина навчиться як необхідно застосовувати силу і буде завжди впевненою. На занятті учні виконували різні вправи та настанови тренера. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора