Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Міжнародне співробітництво

Дата: 04.12.2019 10:32
Кількість переглядів: 325

26 листопада у місті Пекін відбулося Сьоме засідання Підкомісії з питань співпраці у сфері сільського господарства під співголовуванням заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України - Торгового представника України та Головного ветеринара міністерства сільського господарства та сільських справ КНР.

Під час засідання було обговорено широке коло питань двосторонньої співпраці у сфері АПК зокрема, питання щодо зацікавленості української сторони у експорті до КНР готової продукції.

За результатами зустрічі досягнута домовленість продовжити співпрацю у форматі проведення спільних бізнес-форумів з метою налагодження співробітництва між українськими та китайськими компаніями, посилення їх взаємної участі у виставкових заходах, що проводяться в Україні та КНР, а також налагодження відносин у сфері обміну інформацією про попит і пропозицію на сільськогосподарську продукцію між компетентними органами обох сторін.

Більш детальну інформацію можна отримати в Управлінні зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 164, 69107, контактна особа Ганна Верьовкіна (061) 224 63 11.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора