Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Міні-Ярмарок вакансій за професією «військовослужбовець»

Дата: 11.12.2019 10:57
Кількість переглядів: 251

06 грудня 2019 року відбувся черговий спільний організаційно-інформаційний  захід для  безробітних, які перебувають на обліку в пошуках роботи,  щодо відбору на контрактну службу та з метою активізації рекламно-агітаційної роботи  щодо відбору на військову службу за контрактом, в Михайлівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості перед безробітними виступив  заступник військового  комісару Михайлівського районного військового комісаріату підполковник  В.В. Шпаков.

В заході   взяли участь 15 осіб, які спілкувались з  представником військкомату протягом години. За цей  час  посадовець ознайомив присутніх  зі змінами в законодавстві, зосередив їх увагу на переваги  проходження військової служби за контрактом в Збройних  Силах України: гарантоване грошове забезпечення та його підвищення в ході просування по службі, речове забезпечення, можливість отримання вищої освіти у вищих військових навчальних закладах України за рахунок держави без відриву від служби, соціальні гарантії, пільги  та надав відповіді на всі питання учасників заходу.

Також перед присутніми з метою покращення правової освіченості мешканців району виступила заступник начальника Михайлівського бюро правової допомоги Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Мороз Тетяна Анатоліївна.

Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на всі питання, які їх зацікавили.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора