Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Вітання переможців конкурсу

Дата: 01.06.2020 08:11
Кількість переглядів: 238

В п'ятницю в приміщенні сесійної зали Михайлівської селищної ради відбулось привітання учасників конкурсу з нагоди 210-ї річниці заснування Михайлівки. Нагадаємо, що конкурс проводився на сторінці Facebook "Новини Михайлівської громади". Пропонувалось спробувати свої сили у малюванні, написанні віршів чи есе та зніманні цікавих відео! Але, все повинно було бути пов’язане з Михайлівкою. Якщо ви малюєте – то нехай на ваших картинах буде Михайлівський пейзаж, якщо ви знімаєте відео – то розкажіть за що саме любите Михайлівку (відео не більше 2-х хвилин) та обов’язково самі з’явіться в кадрі, а якщо ви пишете вірш / есе (перевага надається українській мові) – то нехай він також буде про Михайлівку!

Всі учасники отримали подарунки, проте одна робота була визнана найкращою - це робота Дар’ї Шаламової. Також був відзначений відеоролик наймолодшої учасниці - Шурочки Сваток, яка отримала солодощі.

Дікуємо всім, хто приймав участь в даному заході. У подальшому також планується проведення подібних конкурсів. Всього найкращого!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора