Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

В Михайлівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості розпочато «Місячник зайнятості молоді»

Дата: 07.09.2020 10:37
Кількість переглядів: 213

Останнім часом багато молодих людей звертаються за послугами до служби зайнятості. Молоді люди, завдяки високому інтелектуальному потенціалу, мобільності, гнучкості, комунікабельності, маючи активну життєву позицію активно впливають на суспільний прогрес, не залишаються байдужими до майбутнього суспільства, держави та світового співтовариства. В умовах сьогодення, молодь, як ніколи, потребує допомоги та підтримки, аби знайти своє місце в житті, самовизначитись та самозатвердитись.

Тому, надзвичайно важливо, фахівцям служби зайнятості  - кар’єрним радникам та спеціалістам з профорієнтації – знайти індивідуальний підхід до кожної молодої людини, посприяти  в забезпеченні її робочим місцем.

 З метою підвищення ефективності надання соціальних послуг, спрямованих на підтримку трудової активності молоді в сучасному економічному середовищі, підвищення рівня працевлаштування такої категорії громадян, обласною службою зайнятості у вересні 2020 року проводиться «Місячник зайнятості молоді».

Так, фахівцями районної філії Місячник розпочато з профінформаційного семінару для безробітної молоді на тему: «Можливості навчання та техніки пошуку роботи». Заходи проводяться з дотриманням вимог щодо кількості відвідувачів та площі будівлі.

 

Додаткову інформацію можна отримати у фахівців Михайлівської районної філії за номером (06132)2-14-77

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора