A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Увага!!! Вакансія!

Дата: 15.09.2020 14:21
Кількість переглядів: 322

Михайлівська селищна рада Михайлівського району Запорізької області

ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

на заміщення вакантної посади директора Комунального мистецького спеціалізованого навчального закладу «Михайлівська дитяча музична школа» Михайлівської селищної ради

 

Особа, яка претендує на посаду, повинна мати громадянство України; вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста); організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов'язків; вільно володіти державною мовою, знати нормативно-правові акти у галузі  освіти та фінансів, знати основні принципи роботи на комп'ютері та програмні засоби  Word, Excel.

Стаж роботи за фахом не менше трьох років.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці можна отримати в селищній раді.

Необхідні документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу), дві фотокартки розміром 4х6 см; копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;  копія документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста); копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання; довідку про відсутність судимості;  мотиваційний лист, складений у довільній формі. Особа може надати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні або моральні якості.

Подавати за адресою: 72002, вул. Центральна,22, смт Михайлівка.

Термін надання документів: 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

 

Довідки за телефонами: 2-12-39.

 

 

Орієнтовний перелік питань для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади  директора Комунального мистецького спеціалізованого навчального закладу «Михайлівська дитяча музична школа» Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області

 

 

  1. Питання на знання Закону України «Про освіту».
  2. Питання на знання Положення про мистецьку школу
  3. Питання на знання Закону України «Про культуру»
  4. Питання на знання Закону України «Про позашкільну освіту»
  5. Питання на знання Положення про спеціалізовану школу
  6. Питання на знання Постанови Головного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50 «Про затвердження протиепідемічник заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

 

Зразок ситуаційного завдання

1.      Заступник директора школи має великий досвід управлінської роботи, але гальмує інноваційні проєкти у мистецькій школі, при цьому вміє  переконливо доводити свою правоту. Як вплинути на такого заступника?

До участі у конкурсі допущено: Дьоміну Інессу Едуардівну.

Конкурс відбудеться 30.11.2020 року.

Відео

ПРОТОКОЛ № 03. Засідання конкурсної комісії на проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального спеціалізованого мистецького навчального закладу «Михайлівська дитяча музична школа» Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора