A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

1 тур чемпіонату Михайлівської селищної ради з міні-футболу

Дата: 16.09.2020 09:24
Кількість переглядів: 272

Вчора завершився перший тур чемпіонату Михайлівської селищної ради з міні-футболу. Нагадаємо, що розпочався турнір ще минулої суботи.

На відкритті ігор був присутній секретар Михайлівської селищної ради Олександр ЛАКТІОНОВ, який привітав всіх присутніх та побажав перемог не лише на полі, а й в житті.

Після слів привітання турнір розпочався згідно з графіком. Першими командами на поле вийшли команди «ДСНС» та «Михайлівська селищна рада». Гра виявилась досить жвавою. Команда «Михайлівська селищна рада», незважаючи на бажання перемогти, не змогла протистояти команді «ДСНС», яка завдяки своєму напору та злагодженій грі перемогла з рахунком 15-2.

Наступними грали команди «Стара Гвардія» та КЗ «ДЮСШ». На початку гри команди були на рівних, проте, починаючи з середини матчу, команда «Стара гвардія» почала домінувати на полі та врешті решт перемогла. По завершенні гри рахунок був 7-3.

Останньою грою відбувся матч між командами «Бурчак» та «Домініканська республіка». Команди також розпочали з однаковою жагою до перемоги. Однак, завдяки більшій реалізації моментів, команда «Бурчак» перемогла з рухунком 9-2.

Становище команд після першого туру:

1. ДСНС - 3

2. Бурчак - 3

3. Стара Гвардія - 3

4. КЗ ДЮСШ - 0

5. Домініканська республіка - 0

6. Михайлівська селищна рада - 0.

Нагадаємо, що сьогодні відбудеться другий тур чемпіонату. Зустрічатимуться всі команди. Тож, запрошуємо всіх бажаючих поспостерігати за чудовою грою команд.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора