A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

СТОП НАРКОТИКИ

Дата: 06.10.2020 09:53
Кількість переглядів: 1025

Епідемія наркоманії в Україні набуває все більшого розмаху: за даними експертів нині кількість споживачів психоактивних речовин сягає понад 500 тисяч осіб переважно молодого віку. У світі нині немає жодної країни, яка б могла доказово заявити, що їй вдалося подолати це зло. На жаль, не становить винятку й Україна.

https://ohrana.gov.by/content/uploads/sites/5/2015/12/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8.jpg Боротьба з наркоманією ведеться, передусім, на законодавчому рівні: практично в усіх країнах передбачені жорсткі кримінальні санкції за виробництво і розповсюдження наркотичних речовин.

На жаль, наркобізнес дедалі популяризується у сучасному суспільстві, а страждає від цього, у першу чергу, молодь. Адже подібна «прибуткова справа» не зважає на вік споживачів. Проте реальна ціна, яку має сплатити суспільство у майбутньому, – знищений генофонд.

Шановні мешканці Михайлівського району! Якщо вам відомі особи, які викликають підозру або можуть бути причетними до виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів - не зволікайте! Відразу повідомте за цілодобовим телефоном чергової частини Василівського МРВ Служби безпеки України (06175)-7-67-90.

Крім того нагадуємо, що згідно ч.4 ст. 307 КК України «Особа, яка добровільно здала наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги і вказала джерело їх придбання або сприяла розкриттю злочинів, пов'язаних з їх незаконним обігом, звільняється від кримінальної відповідальності за незаконне їх виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора