Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Як не потрапити в біду та не стати жертвою шахраїв

Дата: 23.10.2020 14:33
Кількість переглядів: 220

Досить часто у реальному житті перед українцями постає питання: де шукати роботу, вакансії? Багато приймає рішення щодо працевлаштування за кордоном. І тут знову постає  не одне питання: яким оголошенням вірити, як оформити документи, як не стати жертвою шахраїв та не потрапити у біду.

18 жовтня визнаний Єропейським днем боротьби з торгівлею людьми.  Щоб отримати відповіді на питання щодо безпечного виїзду за кордон, 16 та 19 жовтня відбулась онлайн конференція в рамках електронного курсу «Школа безпечної міграції», яку організували та провели представники ГПО «Егіда Запоріжжя». Захід спрямований на підвищення рівня обізнаності фахівців служби зайнятості Запорізької області  з явищем торгівлі людьми та основними правилами безпечної міграції та працевлаштування задля подальшого інформування безробітного населення.

Фахівці Михайлівської районної філії  також долучились до проведення заходів  до дня боротьби з торгівлею людьми.

 Набуті знання та отриману інформацію  як  безпечно вирішувати питання пошуку роботи та без ризику працевлаштуватись було доведено до відома безробітних на профінформаційному семінарі "Ризики нелегальної трудової міграції". Учасникам  було запропоновано взяти участь в проходженні квесту. 

 Молоді люди небайдуже віднеслись до набутої інформації - вже є перші результати: отримання  сертифікату про проходження навчального онлайн-квесту з безпечного працевлаштування.

Додаткову інформацію можна отримати  у фахівців Михайлівської районної філії за номером (06132)2-14-77

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора