A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

До уваги ЗМІ!!!

Дата: 12.01.2021 10:35
Кількість переглядів: 274

З 01 по 05 лютого 2021 року розпочинається акредитація засобів масової інформації на період висвітлення сесійної діяльності 8 скликання Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області.

Для акредитації до Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області подається на бланку редакції скріплена печаткою та підписом керівника друкованого засобу масової інформації (керівника телерадіоорганізації, інформаційного агентства, Інтернет-видання) заява про акредитацію, у якій мають бути вказані:

  • Повна назва засобу масової інформації та його засновника або видавця.
  • Статутні завдання.
  • Періодичність випуску, тираж на час подання заявки (для друкованих засобів масової інформації).
  • Сфера (регіон) поширення засобу масової інформації.
  • Поштова адреса, номер телефону (факсу), адреса електронної пошти засобу масової інформації.
  • Прізвище, ім’я та по батькові працівників засобу масової інформації, акредитація яких запитується, їхня належність до творчих або технічних працівників (наприклад, журналіст, оператор, фотокореспондент).
  • Вид запитуваної акредитації (постійна чи тимчасова) та її строк (для тимчасової акредитації).

До заяви додаються дві фотографії (3х4) кожного з працівників, акредитація яких запитується.

Друковані засоби масової інформації та інформаційні агентства до заявки на акредитацію додають копію свідоцтва про їх державну реєстрацію відповідним державним органом (друковані засоби масової інформації додають також два останні примірники видання).

Журналісти, технічні працівники, які не є працівниками засобу масової інформації, мають право отримати акредитацію індивідуально для себе. Для цього такі журналісти або технічні працівники подають до Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області підписану ними особисто заяву, у якій мають бути вказані:  

  • Прізвище, ім’я та по батькові заявника.
  • Належність заявника до творчих або технічних працівників (наприклад, журналіст, оператор, фотокореспондент).
  • Поштова адреса, номер телефону (факсу), адреса електронної пошти заявника.
  • Вид запитуваної акредитації (постійна чи тимчасова) та її строк (для тимчасової акредитації-).

До заяви додаються дві фотографії заявника (3x4) та копія документа, що підтверджує професійний фах заявника (диплом про спеціальну освіту або документ, що підтверджує членство у відповідному професійному об’єднанні) або рекомендація професійного об’єднання журналістів.

Заява про акредитацію та супровідні документи надсилаються поштою або подаються до Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області особисто.

Заяви надіслані факсом чи електронною поштою не розглядаються.

У разі неподання окремих документів (подання документів, що не містять усіх необхідних даних) Михайлівська селищна рада Михайлівського району Запорізької області повідомляє письмово про це заявника та зупиняє розгляд заяви про акредитацію. Розгляд заяви про акредитацію поновлюється після подання всіх документів (документів, що містять усі необхідні дані).

Акредитація проводиться протягом 5 календарних днів після отримання всіх документів.

Список акредитованих осіб, які мають постійну акредитацію, оприлюднюється на офіційному веб-сайті та інформаційному стенді Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора