Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Участь у Місячнику профорієнтації «Професійний орієнтир»

Дата: 03.03.2021 08:46
Кількість переглядів: 153

Незважаючи на соціально-економічні зміни, які обумовлені карантинними обмеженнями, цього року службою зайнятості успішно проводиться Місячник профорієнтації «Професійний орієнтир».

     Протягом  тижня  серед учнів 1-4 класів  проведено конкурс малюнків на тему: «Професія моїх батьків» в ОКЗ «Михайлівський  НВК ЗОШ I-III ст. – гімназія» ім. Героя Радянського Союзу І.А. Найдьонова».     Дитина має бути повністю підготовленою до самостійного життя в суспільстві та вихованою в дусі ідеалів миру, гідності, терпимості, свободи та рівності. Тому питання зміцнення сім’ї та створення належних умов для виховання дитини охороняються державою. Обов’язок батьків не тільки в сприянні здобуттю дітьми освіти в навчальних закладах, а й допомогти своїм дітям визначитись з майбутньою професією, зі справою свого життя.

     Приймаючи участь у конкурсі малюнків  «Професія моїх батьків» дитина не тільки розширює своє уявлення про те чим займаються безпосередньо її батьки, а й отримує інформацію про існування інших професій. Вони спілкуються та уважно слухають про важливість професій батьків своїх однокласників.

Запровадження та проведення даних заходів направлені на те, щоб майбутня молодь небайдуже, серйозно ставилась до вирішення питань професійного визначення.

      А завдання фахівців служби зайнятості -  роз’яснити дітям тенденції ринку праці, щоб їх обрана майбутня професія була затребувана і в майбутньому вони мали змогу стати дійсно фахівцями в своїй професійній діяльності

 

Додаткову інформацію можна отримати  у фахівців Михайлівської районної філії ЗОЦЗ за номером (06132)2-14-77

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора