Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Місячник профорієнтації «Професійний орієнтир» триває

Дата: 03.03.2021 08:50
Кількість переглядів: 353

Фахівці Михайлівської районної філії  активно забезпечують проведення  заходів  до Місячника профорієнтації «Професійний орієнтир».

26  лютого 2021 року психолог  філії Табаєва Юлія провела профорієнтаційний захід  з  учнями 9 класів КЗ «Михайлівська загальноосвітня школа І-ІІІ №3» Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області. 

Учні 9-11 класів  саме в тому віці, коли дитина повинна серйозно усвідомлювати  питання професійного визначення, обрання майбутньої професії. Це відповідальний і важливий крок – це вибір на все життя.

Саме перед учнями організатори заходу ставили мету: ознайомлення з сучасними підходами професійного самовизначення та побудови професійного майбутнього, напрацювання практичних навичок співставлення власних вподобань та здібностей з вимогами обраних сфер діяльності,  щоб уникнути в подальшому молодіжного безробіття.

Увагу учнів фахівець акцентувала на те, що при виборі професії необхідно  враховувати свої інтереси, здібності, особливості характеру та фізичний стан. Нагадала формулу вибору професії «ХОЧУ-МОЖУ-ТРЕБА».

Також учні ознайомлені з сучасною безкоштовною професійною платформою, створеною відділом організації профорієнтації Запорізького обласного центру зайнятості на каналі Telegram з подальшою реєстрацією.

Учасники заходу жваво залучились до обговорення теми вибору професії майбутнього, дискутували. Сподіваємось, що  набута нова корисна інформація стане у нагоді при вирішенні питань професійного вибору.

 

 

Додаткову інформацію можна отримати  у фахівців Михайлівської районної філії ЗОЦЗ за номером (06132)2-14-77

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора