Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

«Круглий стіл» з медичними працівниками закладів дошкільної освіти

Дата: 09.03.2021 08:11
Кількість переглядів: 155

05 березня 2021 року спеціалістами Михайлівського районного управління проведено «круглий стіл» з медичними працівниками закладів дошкільної освіти Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області.

Захід було організовано з метою роз’яснення вимог «Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів», наказу Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки № 242/329 від 01.06.2005 року «Про затвердження організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», наказу Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки № 298/227 від 17.04.2006 року «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» та умов роботи закладів в період карантину згідно вимог постанови головного державного санітарного лікаря України №55 від 22.09.2020 «Протиепідемічні заходи у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).».

Під час заходу спеціалістами Держпродспоживслужби детально були надані роз’яснення стосовно гігієнічних вимог: медичного обслуговування, організації харчування дітей (в т. ч. дітей з особливими дієтичними потребами), дозволенні та заборонені харчові продукти та напої, принципи здорового харчування тощо) та обговорені основні напрямки щодо впровадження системи НАССР.

Всі учасники заходу отримали необхідні практичні поради та методичні рекомендації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора