Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

7 сесія 8 скликання

Дата: 30.03.2021 14:27
Кількість переглядів: 1539

Сьогодні в сесійній залі адмінбудинку селищної ради за адресою вул. Центральна, буд. 36, 2 поверх відбулось засідання сьомої сесії Михайлівської селищної ради восьмого скликання.

Сесія розпочалась вшануванням пам’яті Руденко Валентини Жоржівни хвилиною мовчання.

На засіданні були розглянуті та прийняті такі рішення:

1. Про затвердження рішення виконавчого комітету від 10.03.2021 р. №23 «Про уточнення показників бюджету Михайлівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

2. Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 24.12.2020 р. №31 «Про місцевий бюджет Михайлівської селищної територіальної громади на 2021 рік» 08537000000.

Доповідала: начальник управління фінансів Конєва М.М.

3. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Михайлівської селищної ради об’єктів нерухомого майна.

Доповідав: заступник селищного голови Григоренко О.О.

4. Про передачу КУ «Об’єднаний трудовий архів» Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області документації Михайлівської районної державної адміністрації.

5. Про надання дозволу КНП «Михайлівська багатопрофільна лікарня» Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області на передачу в оренду нерухомого майна площею 30,56 кв. м та включення об’єкта оренди до Переліку об’єктів оренди першого типу.

6. Про внесення змін до рішення селищної ради від 15.12.2021 р. №3 «Регламент Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області».

Доповідала: начальник юридичного відділу Василишина О.Л.

7. Про затвердження Положення про Порядок продажу земельних ділянок не с/г призначення, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, що є власністю фізичних та юридичних осіб на території Михайлівської селищної ради Михайлівського району Запорізької області.

8-164. Земельні питання.

Доповідала: начальник відділу земельних відносин та земельних ресурсів Власенко В.С.

Інші питання.

За зразкове виконання службових обов’язків щодо реалізації державної соціальної політики на території Михайлівського району Запорізької області, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток району, високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, високий рівень виконання депутатських повноважень та активну життєву позицію було нагороджено орденом Запорізької обласної ради «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІ ступеня начальника УСЗН Приступу Леоніда Вікторовича.

За зайняте ІІ місце у змаганнях з волейболу (у Запорізькій області) команда ветеранів, на чолі з тренером - Михайлом Серьогіним, була нагороджена Грамотою обласної територіальної громадської організації «КОЛОС» і Кубком!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора