Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Робочий візит Народного депутата України Юлії ЯЦИК

Дата: 12.05.2021 13:24
Кількість переглядів: 1462

Сьогодні до Михайлівської селищної громади з робочим візитом завітала Народний депутат України – Юлія ЯЦИК. На зустрічі були присутні Михайлівський селищний голова Володимир РИКУН, депутати Запорізької обласної ради: Віктор ДУДКА, Наталя КРУГЛЯК, Олександр БІІЛИЙ та Олег КАЛІМАН, голова Василівської РДА Андрій ХОЛОША, голова Василівської районної ради Олена ЗДОР, депутати Михайлівської селищної ради та актив громади.

На зустрічі були підняті важливі питання для громади і усього району: питання водозабезпечення, обробка твердих побутових відходів і ремонт доріг, медицина та освіта.

Окрім цього, були обговорені теми роботи «Укр пошти», відсутність банкоматів у селах громади та можливість реалізації проєктів, які чекають на реалізацію.

Присутні мали можливість ставити питання та брати участь у обговоренні важливих питань. У майбутньому, планується, що такі зустрічі стануть регулярними.

Наприкінці зустрічі, Володимир Миколайович висловив щирі слова вдячності Юлії Григорівні, обласним депутатам і керівництву району за те, що завітали до нашої громади та провели цікаву, плідну та, найголовніше, корисну зустріч.

Матеріал - Новини Михайлівської Громади

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора