A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

про оприлюднення проекту документа "Генеральний план с. Тимошівка Михайлівського району Запорізької області."

Дата: 25.06.2021 08:43
Кількість переглядів: 246

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Генеральний план с. Тимошівка Михайлівського району Запорізької області.

Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Тимошівка

Михайлівського району Запорізької області (у складі Генерального плану)»

 

            У відповідності до ст.12 п.5 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» повідомляємо наступне:

            1. Назва документа державного планування: «Генеральний план с. Тимошівка Михайлівського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Тимошівка Михайлівського району Запорізької області (у складі Генерального плану)» (надалі - Генеральний план).

            Метою Генерального плану є: актуалізація топографічної основи; приведення містобудівної документації у відповідність із вимогами законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил; покращення санітарно-екологічного стану середовища населеного пункту, умов проживання і праці мешканців села; впорядкування територіально-планувальної організації села. 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження Генерального плану: Михайлівська селищна рада Михайлівського району Запорізької області.

            3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) дата початку – 27 червня 2021 р. - з дня, наступного після розміщення Повідомлення на офіційному сайті Михайлівської селищної ради https://mihajlivska.gromada.org.ua  та дати публікації Повідомлення  у двух газетах.

Строк здійснення процедури - 30 днів із дати початку;

б) спосіб участі громадськості - надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання.

            в) дата, час і місце проведення громадських слухань: Громадські слухання будуть проведені 29 липня 2021р. о 10.00 в с.Тимошівка в Актовій залі адмінбудівлі старости по вул. Українській, 10, села Тимошівка.

            5. Орган, від якого можна отримати інформацію, та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом Генерального плану, Звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення.

            Михайлівська селищна рада надає для ознайомлення проект Генерального плану, Розділ «Охорона навколишнього середовища», Звіт із стратегічної екологічної оцінки території села та екологічну інформацію, у тому числі пов’язану зі здоров’ям населення села Тимошівка, за адресами:

- 72002, вул. Центральна, 36, смт Михайлівка, адмінбудівля Михайлівської селищної ради, приймальня;

- 72030, вул.Українська, 10, с.Тимошівка, адмінбудівля, приймальня старости,

телефон (факс) (061-32) 2-55-14.

            6. Орган, до якого подаються зауваження та пропозиції, його поштова та електронна адреси, строки подання зауважень і пропозицій.

Зауваження та пропозиції подаються до Замовника за адресами:

- 72002, вул. Центральна, 36, смт Михайлівка, приймальня: тел. (факс) (061-32) 2-15-44;

- 72030, вул. Українська, 10, с.Тимошівка, адмінбудівля, приймальня старости,

тел. (факс) (061-32) 2-55-14;

- електронна пошта: possovet@meta.ua

Строки подання зауважень і пропозицій - в термін 30 днів із дня, наступного після розміщення Повідомлення на офіційному сайті Михайлівської селищної ради https://mihajlivska.gromada.org.ua та дати публікації Повідомлення у двух газетах.

            7. Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення - Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації.

            8. Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.

 

            Контактні особи: Власенко Вікторія Сергіївна - начальник відділу земельних відносин та земельних ресурсів, Меснянкін Валерій Васильович - спеціаліст ІІ категорії  відділу земельних відносин та земельних ресурсів Михайлівської селищної ради.

 

 

Селищний голова                                                                              Володимир РИКУН

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора