Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

НА ЗАПОРІЖЖІ АКТИВНО ОНОВЛЮЮТЬ АВТОШЛЯХИ РЕГІОНАЛЬНОГО ЗНАЧЕННЯ

Дата: 23.07.2021 22:52
Кількість переглядів: 419

Зі станом ремонтних робіт на одній із ділянок автошляху Василівка – Дніпрорудне – /Р-37/ ( за селом Балки) сьогодні особисто ознайомився голова Запорізької ОДА Олександр Старух. 

 - Це не основні траси області, але і на них вже  вийшли дорожники, щоб приводити шляхи до ладу. Всього таких автодоріг в регіоні близько 7 тисяч кілометрів. Також у роботі зараз 15 мостових переходів, які мають завершити до кінця року, -  прокоментував Олександр Старух.

Наразі на ділянці дороги від Енергодару до Дніпрорудного (за селом Балки) триває ремонт автошляху, його розширення, та реконструкція мостового переходу. Старий міст за новими вимогами потрібно було або повністю перебудувати, або обладнати спеціальними трубами, які дозволять йому і надалі якісно виконувати свою роботу.

- У цьому місці постійно накопичувалася вода, і завдяки новим технологіях наші дорожники роблять все можливе, щоб взимку не руйнувалися автошляхи, не зважаючи ні на дощ ні на сніг, - зауважив очільник області, відвідуючи будмайданчик.

Ремонтні роботи розпочалися наприкінці червня, і вже восени дорожники обіцяють завершити об'єкт. Всього на оновлення автошляху витратять близько 29 млн грн.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора