A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Захід «Просування та популяризація місцевих товаровиробників»

Дата: 10.09.2021 10:31
Кількість переглядів: 194

У рамках Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Запорізькій області на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 18.03.2021 № 142, передбачено реалізацію у 2021 році заходу «Просування та популяризація місцевих товаровиробників».

Головна мета - популяризація місцевих виробників товарів і послуг та підвищення рівня лояльності населення області до споживання їх продукції.

Реалізація заходу передбачає, зокрема, виготовлення і розповсюдження промоційних та інформаційних матеріалів для просування місцевих товаровиробників, а саме: розробка брендбуку, логотипу; запуск реклами; розміщення рекламних банерів на білбордах, потужна рекламна кампанія в соціальних мережах. Організатори - Запорізька обласна державна адміністрація, Запорізька обласна рада, Державна організація «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області».

Безпосереднім виконавцем заходу розроблено форму для реєстрації зацікавлених в участі у проекті підприємців, яка доступна за посиланням: https://forms.gle/lSyZgeLLMfeGEbbh6. Кінцевий термін подачі заяви на участь - 20.09.2021. Також необхідно повідомити відділ житлово-комунального господарства та благоустрою Михайлівської селищної ради за адресою смт Михайлівка, вул. Центральна, 36 (2 поверх, каб.№16).

Звертаємо увагу, що учасниками можуть бути лише суб’єкти господарювання, які зареєстровані як платники податків на території Запорізької області, а також самозайняті особи, які здійснюють діяльність у відповідності до вимог діючого законодавства України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора