A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Робоча зустріч

Дата: 21.01.2022 16:54
Кількість переглядів: 751

Вчора у приміщенні Михайлівської селищної ради відбулась робоча зустріч - нарада селищного голови Рикуна В.М.  та  начальника ВП №3   Василівського РУП   ГУНП в Запорізькій області Гапонова Д.С. На нараду також були запрошені керівники та фахівці структурних підрозділів сторін зустрічі.

На початку розмови, селищний голова подякував працівникам поліції за їх працю яка спрямована  оберігати мир та спокій у нашій країні, у нашій громаді,   захищати права та інтереси громадян від протиправних посягань, щомиті бути готовими прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду, при цьому, іноді, ризикуючи власним життям. 

Серед усіх важливих питань зустрічі, ключовими моментами були  питання подальшого забезпечення правопорядку на території селищної ради в цілому та його профілактики особливо серед молоді.  Обговорювались шляхи подальшої взаємодії та співпраці по всіх напрямках роботи. Учасники наради ознайомили присутніх з новинами законодавства, що стосуються сторін зустрічі та перекликаються у межах компетенції та відповідальності.

За підсумками наради було досягнуто всебічного розуміння та підтримки у вирішенні всіх спільних питань та  досягнуто домовленості  проводити такі наради і надалі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора