A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Повідомлення про намір здійснити коригування тарифу на послугу з централізованого водопостачання КП "Пришиб"

Дата: 14.02.2022 15:22
Кількість переглядів: 182

Шановні абоненти! Комунальне підприємство «Пришиб» доводить до вашого відома інформацію про  наміри  коригування   діючих  тарифів на послуги з централізованого водопостачання.

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» КП «Пришиб» інформує про намір здійснити коригування тарифу на послугу з централізованого  водопостачання в наступних розмірах:

- для споживачів,які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення   37,16  грн за 1 куб. м

Розрахунок здійснено відповідно до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» із змінами.

Основними  причинами  зміни тарифів стало стрімке зростання вартості електроенергії  з моменту затвердження діючого  тарифу ( з 01.08.2021року) , що є основною складовою тарифу.

  Також  Законом України « Про Державний бюджет на 2022 рік» передбачене зростання мінімальної заробітної плати мінімальної заробітної плати.

Діючі тарифи з  серпня 2021 року складають:

- для споживачів,які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення   27,50  грн за 1 куб. м;

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому та електронному вигляді протягом 7 календарних днів із дня публікації  цього повідомлення за адресою: вул. Кооперативна,9 смт. Пришиб, Василівського району, Запорізької області, 72013 ;

 prishib_zhkg2@ukr.net

Адміністрація  Пришибського   комунгоспу

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора