A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Привітання

Шановна Наталя Василівна!

Ювілей — ніби чарівна межа, на якій, змішуючись в сьогоденні, зустрічаються минуле і майбутнє, відкриваючи Вам новий світ  у новому віці… І треба сказати, він просто прекрасний! Зі святом! Не думайте про цифри, адже вони — всього лише цифри, але думайте краще про те, що було доброго в минулому і обов’язково буде в майбутньому!

10:09:41 29.06.2021

Шановна Світлано Олександрівно!

Прийміть наші найщиріші побажання! Міцного Вам здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

09:19:25 17.05.2021

Привітання

Шановні ветерани! Вітаємо Вас із Днем Перемоги!

16:12:42 06.05.2021

Шановна Валентино Володимирівно!

З Днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють Ваш будинок, нехай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання виконуються при одній думці про них.

09:00:11 05.05.2021

Шановна Людмило Павлівно!

Сьогодні в нашому колективі величезне свято. Наша шановна і улюблена колега відзначає свій День народження. Роки пролітають, як птахи, але це не причина для смутку. Адже Ви виглядаєте набагато молодше своїх років, тому, що у Вашому серці завжди квітне весна. Прийміть щирі вітання від всіх колег. Ми бажаємо Вам всього того, чого Вам хочеться самій. Нехай неодмінно здійсниться Ваша мрія, нехай у Вашому житті буде тільки біла смуга. Живіть в радості, щастя на довгі – довгі роки.

07:55:59 12.04.2021

Шановна Ріто Вікторівно!

Від усієї душі вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо Вам всього самого найкращого, міцного здоров’я, життя довгого й щасливого, удачі у всіх Ваших справах і здійснення всіх найпотаємніших бажань! 

09:26:37 06.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора