A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Професійне навчання безробітних . Знання не піддаються інфляції

Професійне навчання безробітних є одним з актуальних інструментів зниження рівня безробіття, підвищення якості трудового потенціалу. Його основними цілями є набуття та вдосконалення професійних знань, умінь і навичок безробітних для  забезпечення відповідного рівня професійної кваліфікації та конкурентоспроможності на ринку праці.

15:33:26 29.06.2021

Навантаження на 1 вакансію у Запоріжжі зменшилось вдвічі

Перед роботодавцями сьогодні постають серйозні виклики: вплив на економіку та суспільство COVID-19, тенденція до збільшення трудової міграції працездатного населення, перш за все, кваліфікованих робітників та фахівців з вищою освітою, дисбалансу між попитом і пропозицією робочої сили, спричиненого негативними демографічними процесами та недосконалістю системи підготовки кадрів та ін. Завдання, що ставить перед собою служба зайнятості в цих умовах: стабільна робота підприємств всіх видів економічної діяльності, кадрове забезпечення роботодавців області, задоволення потреб шукачів роботи, урегулювання дисбалансу між попитом та пропозицією робочої сили. В рамках такої тісної співпраці кількість роботодавців, які користуються послугами центрів зайнятості щороку зростає.

15:51:35 23.06.2021

Клієнти служби зайнятості для отримання послуг можуть використовувати мобільний застосунок «Дія»

З 23 серпня кожна організація прийматиме цифрові паспорти в Дії. Відтепер вони на рівні закону мають таку ж юридичну силу, як і їхні пластикові чи паперові аналоги. Це ще один дуже важливий крок у побудові цифрової держави та входження в режим без паперів. 

13:47:26 08.06.2021

Топ-5 професій, які стали найбільш актуальними на ринку праці Запорізького регіону за п’ять місяців поточного року

В базі даних служби зайнятості Запорізької області за січень-травень поточного року налічувалось 12,7 тис   вакансій. Серед них є ті, що були найбільш затребувані роботодавцями. Пропонуємо вам ознайомитись з Топ-5 професій, які стали найбільш актуальними на ринку праці Запорізького регіону за п’ять місяців цього року. Слід врахувати, що ринок праці змінюється в залежності від сезону, одже в весняному топ-5 вакансій  перші місця посіли професії, які затребувані у сільському господарстві та задіяні у сфері відпочинку  у літній сезон. 1.Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва - 1722 вакансії із заробітною платою від  6000  грн до 12450 грн. Для нього протягом цілого року є робота. Виконує оранку, посів, збирання, транспортування врожаю тощо. У період посівної та збиральної кампаній робочий день ненормований.

12:57:09 03.06.2021

За сприяння служби зайнятості протягом січня-квітня 2021 року 8,2 тис. безробітних знайшли роботу

За січень-квітень 2021 року комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 35,2 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 3,2% менше минулорічного показника.

12:51:19 12.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора