A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Інформація

Шановні роботодавці, юридичні особи та фізичні особи, які використовують працю найманих працівників та наймані працівники!

У Веселівському відділені управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області з нагоди проведення Дня охорони праці під девізом «Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя» проводитиметься:

12:38:51 27.04.2020

Весняно-польові роботи. Безпека понад усе!

Зважаючи на те, що лідером серед кількості нещасних випадків зі смертельним наслідком є аграрний сектор економіки і серед значної кількості професій задіяних у технологічних процесах цієї галузі є такі, котрі використовуються у будь-якій галузі економічної діяльності поговоримо про правила безпечної поведінки при виконанні робіт трактористами-машиністами сільськогосподарського виробництва.

13:01:39 11.03.2020

Опалювальний сезон. Безпека понад усе

Опалювальний сезон вже розпочався, тому керівники повинні були підготуватися заздалегідь, для забезпечення безперебійної подачі тепла в установи, організації та підприємства.

16:23:15 29.10.2019

Охорона праці під час збирання зернових культур

У нашому регіоні у найближчий час буде розпочато збирання зернових культур сільськогосподарськими підприємствами. Виконання сільськогосподарських робіт проводиться технікою яка була в експлуатації у країнах Європи і технікою, яка була на експлуатації у колгоспах і яка застаріла як морально, так і фізично. Питання безпеки праці часто залишаються поза увагою роботодавців. 

08:11:42 18.06.2019

Шановні роботодавці, юридичні особи та фізичні особи, які використовують працю найманих працівників та наймані працівники!

У Веселівському відділені управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області з нагоди проведення Дня охорони праці під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці» проводитиметься:

11:13:16 16.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора