A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Інформація

Шановні роботодавці, юридичні особи та фізичні особи, які використовують працю найманих працівників та наймані працівники!

У Веселівському відділені управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області з нагоди проведення Дня охорони праці під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці» проводитиметься:

10:33:46 16.04.2019

Проведемо весняно-польові роботи без травм!

Зважаючи на те, що лідером серед кількості нещасних випадків зі смертельним наслідком є аграрний сектор економіки і серед значної кількості професій задіяних у технологічних процесах цієї галузі є такі, котрі використовуються у будь-якій галузі економічної діяльності поговоримо про правила безпечної поведінки при виконанні робіт трактористами-машиністами сільськогосподарського виробництва.

13:03:09 01.03.2019

До уваги страхувальників!

Веселівське відділення управління виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України  у Запорізькій області

13:15:01 28.12.2018

Першочергові дії роботодавця при виникненні нещасного випадку на виробництві.

ПОРЯДОК проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 р. № 1232, визначає процедуру проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій, що сталися з працівниками на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форми власності або в їх філіях, представництвах, інших відокремлених підрозділах (далі — підприємства).

08:46:10 11.12.2018

Ожеледь та ожеледиця – як вберегтися від травмування?

Ось і прийшла зима. В нашому регіоні ця пора року супроводжується «плюсом», який змінюються на «мінус», а дощ переходить у сніг, з’являються такі типово зимові метеорологічні явища, як ожеледь та ожеледиця.

13:45:48 03.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора