A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Привітання

Шановний Олександре Юрійовичу!

З Днем народження, колего! Бажаємо з радістю та посмішкою зустрічати кожен день, обов’язково досягати всього, чого бажає твоє серце. Нехай у діяльності завжди буде море гідних ідей та перспектив, нехай у житті завжди на тебе чекає безліч радощів, приємних зустрічей та цікавих подій.

10:15:35 10.04.2019

Шановний Олександре Олександровичу!

Вітати хороших людей завжди приємно, а таку чудову людину, як Ви, — вдвічі приємніше. Ми щиро бажаємо, щоб у Вас завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій... Але головне, щоб у потрібну хвилину у Вас завжди було те, чого Ви дійсно потребуєте!

22:00:26 29.03.2019

Шановна Ірино Володимирівно!

Цінний і шановний колего! Наш колектив радий, що може співпрацювати пліч-о-пліч з таким професіоналом, як Ви, який завжди прийде на виручку, допоможе молодим фахівцям і завжди йде в ногу з часом у всіх сферах життя і роботи. Від усієї душі вітаємо Вас з Днем народження і дякуємо за Вашу чуйність і добру вдачу. Бажаємо міцного здоров’я і здійснення всіх Ваших бажань!

21:09:52 22.03.2019

Шановна Вікторіє Сергіївно!

Вітаємо тебе з Днем народження, бажаємо від усього нашого дружного колективу успіху у всіх життєвих сферах, гармонійних стосунків у сім’ї, жіночого щастя, особистісного зростання, здійснення найзаповітніших бажань і відсутності перешкод на шляху до намічених цілей.

10:40:51 18.03.2019

Шановна Тетяна Анатоліївна!

  Колектив Михайлівської селищної ОТГ вітає Вас з Днем народження! Життя – це книга. Є люди, які її пишуть. Є ті, які читають і живуть так, як хтось прописав ... Тож, ми бажаємо Вам написати "свою книгу" – яскраву, повну вражень, любові, щастя, розуміння. Таку, щоб було що згадати та іншим розповісти!

11:05:49 14.02.2019

Шановна Ольга Юріївна!

   Від усього колективу вітаємо з днем народження хорошого працівника, добру людину і прекрасну жінку! Бажаємо міцного здоров’я, достатку, успіхів у роботі, радості, удачі, щастя, любові. Нехай життя б’є ключем, хай люди шанують, а Ваш будинок буде наповнений теплом і затишком.

11:11:36 11.02.2019

Шановний Олександр Васильович!

Від усього нашого колективу хочемо привітати Вас з Днем народження! Бажаємо Вам здоров’я, енергії, оптимізму, гарного настрою, удачі. Продовжуйте так само успішно керувати і вести наш «корабель» до наміченої цілі, вміло обходячи всі бурі і підводні камені. Нехай Ваша праця завжди буде високо оцінена, а робота приносить задоволення.

11:52:53 20.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора