A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Привітання

Шановна Ганно Миколаївно!

Вітаємо з Днем народження  чудову людину і за сумісництвом нашого спеціаліста! Бажаємо Вам, щоб в житті, як і на роботі — все сходилося, дебіт з кредитом, щастя-з радістю! Здоров’я Вам, турботи, уваги, достатку, цілеспрямованості, безліч приємних сюрпризів!

09:25:58 11.11.2019

Шановна Світлано Іванівно!

Кредит — праворуч, дебет — зліва. Ви — балансів королева, Фея прибутку і маг витрат, Диригент симфонії зарплат! Ми бажаємо в день народження Вам здоров'я та везіння, На все Ваше життя — достатку, Щоб працювалося Вам гладко, Щоб у шефа до Вашої бухгалтерії Був завжди великий кредит довіри! Щоб перевірки повз проходили, Щоб ви завжди в усьому «рулили»! Колектив Михайлівської селищної ОТГ

09:15:27 11.11.2019

Шановна Тетяно Володимирівно!

Нехай цвітуть під небом синьооким Ще довго-довго дні й літа, А тиха радість, чиста і висока, Щоденно хай до хати заверта! Бажаємо здоров'я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім, Нехай у серці розкошує літо І соняхом квітує золотим. Хай постійний успіх, радість і достаток Сипляться до вас, немов вишневий цвіт, Хай життєвий досвід творить з буднів свята, Господь дарує довгих-довгих літ!

15:21:21 25.10.2019

Шановний Іване Валерійовичу!

Вітаємо тебе з Днем Народження! Нехай цей день буде переходом на новий щабель у житті. Бажаю тобі з кожним роком ставати успішнішим, міцнішим і, звичайно, здоровішим. Нехай всі твої мрії збуваються скоріше і, разом з тим, з’являються нові. Також бажаю, щоб поруч завжди були вірні друзі, які допоможуть і підтримають у будь-яку хвилину. Нехай будуть щасливі всі твої рідні і близькі.  Зі святом!!!

11:38:37 22.10.2019

Шановний Олександре Віталійовичу!

Прийми наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед бажаємо Тобі міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаємо щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Тебе у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців, а непроста робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги. Наснаги та усіляких гараздів і довгогих щасливих літ!

10:14:07 09.10.2019

Привітання працівників освіти

З нагоди професійного свята - Днем працівників освіти, селищний голова Ракша О.В. привітав освітян Михайлівської селищної ОТГ.

13:05:02 04.10.2019

Шановний Олександре Олександровичу!

Комп'ютерний геній - він тільки один,  Сьогодні його вітаємо!  Замислений, розумний, ти наш сисадмін,  Тобі ми удачі бажаємо!  Нехай кожен день увінчає успіх,  Супроводжує в житті удача,  Бажаємо, щоб у домі панував дитячий сміх,  Щоб ти став набагато багатшим!

09:25:09 06.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора