Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ознайомлення з майбутнім приміщенням ЦНАПу.

Ознайомлення з майбутнім приміщенням ЦНАПу.

Сьогодні відбулось ознайомлення депутатів Михайлівської селищної ОТГ, а також всіх бажаючих з приміщенням будівлі майбутнього відділення Центру з надання адміністративних послуг. Провела "екскурсію" по кімнатам та розповіла як проходив ремонт, як будуть в майбутньому розміщуватись співробітники Центру - начальник відділу - державний реєстратор Голуб Тетяна Володимирівна.  

11:39 16.05.2019

З Днем Перемоги!

З Днем Перемоги!

Сьогодні велике свято для нашого народу. Ми святкуємо чергову річницю Перемоги. Незважаючи на те, що цей день все далі йде в глибину років, перемога має величезне історичне значення для нашої Батьківщини. Сьогодні залишилося так мало людей, кому ми особисто можемо сказати «дякуємо» за цей подвиг. Дуже хочеться, щоб теперішні і майбутні молоді покоління шанували і поважали цей важливий день і все, що за ним стоїть.

13:05 09.05.2019

Привітання ветеранів

Привітання ветеранів

Сьогодні, напередодні відзначення Дня Перемоги, колектив Михайлівської селищної ОТГ від імені селищного голови Ракші О.В. та народниого депутата України Валентирова С.В., притали фронтовиків, учасників Другої світової війни.

23:50 08.05.2019

Урочиста церемонія перепоховання загиблих воїнів ІІ Світової війни.

Урочиста церемонія перепоховання загиблих воїнів ІІ Світової війни.

Сьогодні, у переддень великого свята Перемоги, була проведена урочиста церемонія перепоховання останків воїнів, які загинули в боях в районі М – Білозірка – Тимошівка, які продовжувались з 20 вересня  по 30 жовтня 1941 року і носили запеклий характер та супроводжувались неодноразовими контратаками з обох сторін. У боях 20-24 вересня на цій ділянці ворог поніс великі втрати, 1500 чоловік. Про втрати нашої армії мало що відомо, але вони були не меншими.

23:02 08.05.2019

Велоестафета «Єдність в ім`я Перемоги»

Велоестафета «Єдність в ім`я Перемоги»

П`ятий рік поспіль проводиться обласна велоестафета «Єдність в ім`я Перемоги» до Дня Перемоги над нацизмом.  07 травня 2019 року учні закладів  Михайлівської громади та КЗ «Пришибська ЗОШ І – ІІІ ступенів» стали учасниками велоестафети, покладали квіти до місць поховання  воїнів Другої Світової війни, братських могил, Обеліску Слави. 

08:27 08.05.2019

Чим небезпечні укуси кліщів і як вберегтися від них

Чим небезпечні укуси кліщів і як вберегтися від них

Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень ( за даними МОЗ). Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань. Розказуємо, як захиститись від укусів кліщів під час прогулянки у парку чи пікніку у лісі і що робити, якщо виявили кліща на шкірі.

10:00 06.05.2019

День Національної гвардії України

День Національної гвардії України

День Національної гвардії України — свято України. До 2000 року відзначалося щорічно 4 листопада у день прийняття Верховною Радою України 1991 року Закону України «Про Національну гвардію України».

10:24 26.03.2019

Понеділок – важкий день! Чи справді це так?

Понеділок – важкий день! Чи справді це так?

У давніх римлян та у північногерманських племен був присвячений Місяцю (нім. Mon(d)tag = день Місяця). Слово «понеділок» утворилось від словосполучення «після неділі» (по неділі).

12:58 25.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора