Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з представниками Василівського управління ГУ ДФС у Запорізькій області

Зустріч з представниками Василівського управління ГУ ДФС у Запорізькій області

   Сьогодні у приміщенні Михайлівської селищної ради відбулась зустріч представників Василівського управління ГУ ДФС у Запорізькій області з начальниками відділів та головами територіальних громад .

11:49 08.02.2019

Перше засідання робочої групи зі стратегічного планування

Перше засідання робочої групи зі стратегічного планування

1 лютого в актовій залі селищної ради відбулося перше засідання робочої групи зі стратегічного планування. Під час зустрічі детально зупинилися на методології розробки стратегічного плану, обговорили кожен етап та часові рамки, необхідні для його виконання, календарний план роботи. 

08:23 04.02.2019

День пам'яті Героїв Крут

День пам'яті Героїв Крут

  Бій під Крутами — бій, що відбувся 16 (29) або 17 (30) січня 1918 року біля залізничної станції Крути поблизу селища Крути та села Пам'ятне, за 130 кілометрів на північний схід від Києва, 18 км на схід від Ніжина. Одночасно з ним у Києві розпочалося третє більшовицьке повстання, яке змусило у вирішальний момент розвернути підкріплення, направлене на цей напрямок, на його придушення.

08:13 29.01.2019

Міжнародний день захисту персональних даних

Міжнародний день захисту персональних даних

   День захисту даних (англ. Data Protection Day чи Data Privacy Day) — міжнародний день, який відзначають щорік 28 січня. Метою Дня захисту даних є підвищення обізнаності і пропагування приватності та найкращих способів захисту даних. Наразі відзначається у США, Канаді та 47 країнах-учасницях Ради Європи.

10:59 28.01.2019

Впровадження Програми «U -LEAD з Європою».

Впровадження Програми «U -LEAD з Європою».

    В липні  2018 року Михайлівська селищна рада взяла участь у  другому раунді відбору учасників Фази впровадження Програми «U -LEAD з Європою» в частині  створення / модернізації центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП).

15:13 16.01.2019

Громадські обговорення

Громадські обговорення

           02.11.2017 року в актовому залі Михайлівської селищної ради були проведені громадські обговорення "Про добровільне об'єднання територіальних громад селище міського типу Михайлівка, сіл Вовківка, Нововолодимирівка, Першотравневе, Петрівка, Тарсалак Михайлівської селищної ради, село Тимошівка Тимошівської сільської ради, село Бурчак Бурчацької сільської ради, в Михайлівську селищну територіальну громаду Михайлівського району Запорізької області (об'єднану) з центром у селищі міського типу Михайлівка".

10:00 03.11.2017

Громадські обговорення

Громадські обговорення

      31.10.2017 року в актовому залі Михайлівської селищної ради були проведені громадські обговорення "Про добровільне об'єднання територіальних громад селище міського типу Михайлівка, сіл Вовківка, Нововолодимирівка, Першотравневе, Петрівка, Тарсалак Михайлівської селищної ради, село Тимошівка Тимошівської сільської ради, село Бурчак Бурчацької сільської ради, в Михайлівську селищну територіальну громаду Михайлівського району Запорізької області (об'єднану) з центром у селищі міського типу Михайлівка".

16:24 01.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора