A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

З 01 січня 2019 року управляти своєю кар’єрою чи професійним розвитком особам, які шукають роботу будуть допомагати кар’єрні радники

З 1 січня 2019 року вступає в силу Новий Порядок реєстрації безробітних громадян, який внесе суттєві зміни у підході роботи. Постановою Кабінету Міністрів від 19 вересня 2018 року №792 було затверджено  «Порядок реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу», у якому передбачається поглиблений індивідуальний супровід безробітних кар’єрним радником.

13:17:12 04.02.2019

Якщо потребуєте підтвердження результатів неформального професійного навчання, звертайтесь до служби зайнятості!

«Неформальне професійне навчання працівників - набуття працівниками професійних знань, умінь і навичок, не регламентоване місцем набуття, строком та формою навчання, - розповідає директор Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік. -Так сталося, що за викликом  часу, станом економіки та  з інших причин багато людей навчились робітничим професіям, а підтвердження своїм знанням не мають. Постановою КМУ від 15 травня 2013 р. № 340 затверджено  «Порядок підтвердження результатів неформального професійного навчання осіб за робітничими професіями.

13:16:34 04.02.2019

В Запоріжжі обговорили перші результати роботи в рамках Меморандуму про співробітництво між Державною службою зайнятості (Центральний апарат) та Міністерством юстиції

31 січня 2019 року в Запорізькому обласному центрі зайнятості відбулась прес-конференція керівників Запорізького обласного центру зайнятості Ірини Дуднік та Головного територіального управління юстиції в Запорізькій області Сергія Васильцова щодо співпраці у межах Меморандуму про співробітництво, який був підписаний між Державною службою зайнятості (Центральний апарат) та Міністерством юстиції.

13:12:12 04.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора