Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Середній розмір допомоги по безробіттю в серпні 2019 року в області склав 3057 гривень

Спочатку року комплекс соціальних послуг та матеріального забезпечення отримали 43,5 тис. зареєстрованих безробітних. Станом на 1 вересня 2019 року на обліку в центрах зайнятості Запорізької області перебуває 13,5 тисяч безробітних.

15:00:30 17.09.2019

Профорієнтаційний вибір

Профорієнтаційний вибір - система роботи, спрямована на надання допомоги учневі у визначенні й виборі конкретної професії на основі виявлення й оцінки його загальних і спеціальних здібностей, здатностей,  потреб і об'єктивних умов професійної підготовки і працевлаштування. Всім бажаючим, хто потребує вибору, визначення власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей, наразі є можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації в он-лайн форматі, скориставшись профорієнтаційною платформою Державної служби зайнятості «Моя професія: консультаційна мережа». Проходження усіх тестів гарантує високу результативність діагностики та максимально приближений професійний вибір для людини.

14:47:31 17.09.2019

Молодь на ринку праці

У вересні у Михайлівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості триває «Місячник зайнятості молоді»,  під час якого було проведено ряд заходів, присвячених презентації послуг, які надає служба зайнятості молоді. Один з них - семінар для безробітних «Молодь на ринку праці», на якому фахівець з профорієнтації Табаєва Ю.С. інформувала присутніх про сучасні тенденції підходу до пошуку роботи. Молодь отримала корисну для себе інформацію, відпрацювала навички пошуку роботи, виконала вправи для підвищення самооцінки та впевненості в собі.

14:25:30 17.09.2019

Кар’єрний радник – ментор у започаткуванні власної справи

Всіх, хто вважає, що улюблена справа може бути лише хобі і не має перспектив перетворитися на вдалий бізнес, можуть заперечити успішні підприємці, які відкрили власний бізнес за підтримки державної служби зайнятості.

09:17:50 05.09.2019

В Запорізькій області у вересні буде проходити «Місячник зайнятості молоді»

Завдяки високому інтелектуальному потенціалу, мобільності та гнучкості молоді люди мають можливість впливати на суспільний прогрес, визначаючи майбутнє суспільства, держави та світового співтовариства. Одним з перспективних напрямків залучення молоді в суспільні процеси країни є забезпечення її робочими місцями. Молоді люди потребують допомоги і підтримки, аби отримати професію і освіту, влаштуватися на роботу, створити міцну забезпечену сім'ю.

09:16:52 05.09.2019

«Батьки і діти: перші кроки успішного вибору професії».

Напередодні навчального року фахівцями Михайлівської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості організовано профінформаційний масовий захід «Батьки і діти: перші кроки успішного вибору професії». До центру зайнятості були запрошені батьки разом із дітьми різного віку. Учасники заходу ознайомилися з описами професій, паспортами місцевих підприємств, за допомогою спеціальних методик пройшли тестування, що дозволяють визначити здібності школярів, їхні нахили, уподобання, поєднати їх з перспективами розвитку місцевої економіки та кадровими потребами працедавців.

16:14:16 22.08.2019

Психологічна допомога безробітним

Найважливішим завданням служби зайнятості є працевлаштування безробітних громадян, надання їм комплексної підтримки: правової, фінансової, методичної і, що особливо важливо, психологічної. В рамках надання психологічної допомоги безробітним Михайлівською районною філією Запорізького обласного центру зайнятості організовано проведення тренінгу «Зроби своє життя успішним», який спрямований на допомогу  у пошуку роботи з точки зору психологічних проблем, мотивації їх до активних дій.

16:12:17 22.08.2019

Запорізькі роботодавці потребують працівників

Багато роботодавців визнають, що їм катастрофічно не вистачає кадрів - доводиться докладати неабияких зусиль і винахідливість, щоб заповнити вакансії. Ринок праці фіксує деякий дисбаланс - бракує фахівців певних професій та існує надлишок інших. У зв'язку з трудовою міграцією в країні спостерігається кадровий дефіцит простих робітників. Тож, який стан із потребою роботодавців у кадрах в Запорізькій області?

16:01:17 22.08.2019

Майданчик дистанційних комунікацій

В наш швидкісний, мобільний час, світ перейшов на новий етап життя, де головну роль виконує інформація.   На сьогодні інформація є одним з найцінніших ресурсів. У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів Державна служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Доступність до ресурсів не лише з комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет, а також із мобільного телефону на базі програмного забезпечення Android та Apple.

15:55:51 22.08.2019

Зроби своє життя успішним: успіх, цілі і бажання – шлях у житті

Успіх- це позитивний результат, який ти отримуєш від систематичного виконання своєї роботи. Щоб досягти успіху не варто боятися мріяти і важливо залишатися оптимістом. Мрії допомагають формувати кінцеві цілі, а відсутність цілей унеможливлює досягнення успіху. Важливо усе аналізувати і планувати.  Результатом такого аналізу повинен бути список справ на майбутнє. Адже, на шляху до успіху завжди будуть виникати обставини, які відволікатимуть.

16:49:21 12.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора