Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Клуб для безробітних «Я - успішна жінка»: обмін досвідом - успішне працевлаштування

Вдруге зустрілись учасниці клубу для безробітних «Я – успішна жінка» для спілкування, обміну досвідом у пошуку роботи. Під час таких заходів жінки стають більш оптимістично відноситись до проблем з якими вони повсякчас стикаються. Засідання клубу відбувається двічі на місяць у формі бесід та застосуванні тренінгових вправ, які допомагають учасницям підвищити рівень самооцінки та самовпевненості, сформувати мотивацію до успішного працевлаштування.

14:22:03 25.03.2019

Профорієнтаційний квест «Подорож у країну професій»

   Відомо, що за рахунок розширення знань про світ професій, ознайомлення з розмаїттям спеціальностей і основними правилами їх вибору, вивчення сучасного ринку праці та його актуальних професій, у школярів формується відповідальне ставлення до планування своєї майбутньої кар’єри. І тут важливу роль відіграє саме профорієнтація, яка є складовою загальнонаціональної системи прогнозування розвитку професійного потенціалу держави. Служба зайнятості не стоїть осторонь, допомагаючи молоді зорієнтуватися у світі професій.

09:00:52 18.03.2019

Робоча зустріч

Днями відбулася робоча зустріч заступника начальника відділу надання соціальних послуг Михайлівської філії Запорізького ОЦЗ з Головою Пришибської селищної ради, підприємцями, фермерами селищної ради. Під час зустрічі обговорено питання, які часто виникають у суб’єктів господарювання  при укомплектуванні штату працівників, шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості, ознайомлено з послугами: надання компенсації витрат роботодавця  у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних. В Результаті зустрічі домовлено про подальшу співпрацю між службою зайнятості та роботодавцями. З Головою селищної ради обговорено питання щодо строків проведення громадських робіт  та їх соціальної спрямованості.

13:27:07 14.03.2019

Місячник профорієнтації «Гра LEGO- кар’єра – професійний успіх»

Особливу роль у професійній діяльності відіграє кар’єра як процес свідомого здійснення  професійного або посадового просування, що сприяє отриманню людиною певного статусу, який гарантує професійне самоствердження.  Успіхи кар’єрного зростання значною мірою залежать від ефективності перших кроків професійного шляху.

13:24:39 14.03.2019

Розпочав роботу Клуб для безробітних «Я – успішна жінка»

У Михайлівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості розпочав роботу клуб для безробітних «Я -  успішна жінка». Засідання Клубу будуть проходити двічі на місяць.До участі у першому засіданні Клубу запросили 10 жінок.

13:21:01 14.03.2019

Чи можуть безробітні працювати на виборах?

  З 31.12.2018 в Україні оголошено про початок виборчого процесу чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року. Багатьох безробітних громадян, які офіційно перебувають на обліку в службі зайнятості, турбує питання чи дозволяє їм законодавство працювати під час підготовки і проведення виборів.  Тож, надаємо наступні роз’яснення з цього питання.

09:08:00 11.03.2019

В Запорізькій області після участі у громадських роботах кожен другий знаходить постійну зайнятість

Державна служба зайнятості широко застосовує у своїй діяльності активні заходи сприяння зайнятості, однією з них, відповідно до Закону України «Про зайнятість населення», є залучення незайнятого населення до участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

08:20:07 11.03.2019

На замітку випускнику: А чи затребувані професії, які ви обираєте?

Станом на 19 лютого 2019 році в центрах зайнятості Запорізької області зареєстровано  юристів – 176, економістів – 519, менеджерів – 1037 безробітних. А вакансій за цими спеціальностями в базі даних служби 4,8,10 відповідно. Неважко підрахувати, що на одну вакансію юриста претендує 44 безробітних, економіста – 64, а  менеджера конкурс дорівнює аж 103!!! особи.

15:28:01 25.02.2019

«Lego-кар’єра»: шість сходинок для майбутньої професії

  З 18 лютого 2019 року в Запорізькій області стартує Місячник профорієнтації, який націлений допомогти молоді у професійному самовизначенні. Фахівці служби зайнятості будуть знайомити молодь з розмаїттям професій, потребами ринку праці, основними кроками правильного вибору професії.

09:09:12 18.02.2019

Служба зайнятості застосовує досвід Німеччини в організації дуального навчання

  В умовах сьогодення можливість отримати якісну професійну освіту є запорукою  успішного працевлаштування. Служба зайнятості надає своїм клієнтам можливість опанувати нові, сучасні та необхідні на ринку праці професії. Задля удосконалення освітньої та професійної підготовки впроваджуються перспективні форми навчання безробітних.

08:38:06 07.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора