Михайлівська громада
Запорізька область, Василівський район

Новини

Світ різноманітних професій

Михайлівська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості продовжує зустрічати гостей з пришкільних таборів. Нещодавно на захід «Світ різноманітних професій» завітали учні 5 та 6 класів ОКЗ «Михайлівський НВК «ЗОШ I-III ступенів – гімназія».  Фахівці з профорієнтації підготували для малечі розважальну програму, під час якої діти розповідали про професії, які вони знають, дізнавались про нові, відгадуючи загадки про різні спеціальності; брали участь у різноманітних вправах: «Ланцюжок професій», «Вгадай професію», «Шифробус».

09:50:21 18.06.2019

Декада служби зайнятості для військовослужбовців в Михайлівській районній філії

З метою покращення якості надання соціальних послуг військовослужбовцям, у тому числі тим, які брали участь у проведенні антитерористичної операції  та членам їх сімей, підвищення інформованості військовослужбовців, координації дій у вирішенні окремих питань соціального захисту з 10 по 19 червня 2019 проводиться загальнообласна Акція «Декада служби зайнятості для військовослужбовців».

09:48:04 18.06.2019

В Михайлівській районній філії відбувся інтелектуально-ігровий захід «Я і моя професія»

З метою професійної орієнтації учнів загальноосвітніх шкіл в період літнього відпочинку, фахівці Михайлівської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості проводять різноманітні профорієнтаційні заходи в пришкільних літніх таборах. На цих заходах фахівці  допомагають дітям правильно спланувати своє професійне майбутнє, визначити професію, яка принесе задоволення та стане улюбленою справою. 

09:44:35 10.06.2019

Служба занятості неповнолітнім

Першого дня  літа відзначено  Міжнародний день  захисту дітей. Це свято дитинства, захисту життя, здоров'я і прав дітей. Головними цілями відзначення цього дня є заохочення миру, братерства і взаєморозуміння між дітьми; закликати батьків, державні, урядові та неурядові організації захищати права і свободи дітей. І одне з головних прав – право на працю. Із настанням літніх канікул, дехто зі школярів шукає можливість отримати заробіток. Зі свого боку, фахівці служби зайнятості нагадують, що трудовим законодавством передбачена можливість працевлаштування осіб, які не досягли повнолітнього віку, тобто 18 років. За вітчизняним законодавством неповнолітні особи користуються тими ж трудовими правами та гарантіями, що передбачені для повнолітніх осіб. Проте, для неповнолітніх є ще й інші додаткові гарантії щодо зайнятості, відпочинку та охорони праці.

10:39:59 05.06.2019

Розпочинається ВСЕУКРАЇНСЬКЕ АНКЕТУВАННЯ РОБОТОДАЦІВ ПРО ПОТРЕБУ В ПРАЦІВНИКАХ на 2020 рік

З метою підготовки прогнозу потреби у працівниках у професійному розрізі на 2020 рік та визначення перспективи створення робочих місць, у тому числі за рахунок реалізації державних цільових програм, місцевих програм, інфраструктурних та інвестиційних проектів, в Україні проводиться поглиблене вивчення перспектив розвитку регіональних ринків праці.

10:36:17 05.06.2019

За якими професіями навчаються Запорізькі безробітні та чи гарантує навчання робоче місце?

Можливість отримати затребувану професію сьогодні – дозволяє бути в тренді на ринку праці.  Адже професія, яка має сталий попит у роботодавців – це 100% шанс знайти гідну роботу з достойною заробітною платою.

16:25:44 29.05.2019

Ярмарка вакансій «військовослужбовець»

     В сучасних умовах підтримка роботодавця, а саме прискорення укомплектування кадрами – першочерговий акцент роботи служби зайнятості. Одним з ефективних методів такої співпраці є ярмарки вакансій.

10:14:07 23.05.2019

Платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа» - гідний помічник у виборі професії

Всім бажаючим, хто потребує вибору або зміни професії, обрання свого кар’єрного шляху, визначення власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей, наразі є можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації у он-лайн форматі.

10:12:04 23.05.2019

Служба зайнятості - роботодавцям: розширення можливостей партнерства

Шановні роботодавці!  Служба зайнятості сьогодні – це сервісна структура, яка в своєму арсеналі має багатий спектр послуг від інформування про стан, основні тенденції та процеси на локальному ринку праці, здійснення на замовлення роботодавця підбору необхідних працівників із використанням психодіагностичних методик: проведення тестування, оцінка та інтерпретація результатів, задоволення потреб роботодавців у тимчасових працівниках для виконання громадських та інших робіт тимчасового характеру. Допомога в оперативному підборі необхідних кадрів шляхом представлення вакансій для потенційних працівників в ході проведення ярмарок вакансій. Організація підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації безробітних з урахуванням поточної та перспективної потреби роботодавців у навчальних закладах, так і безпосередньо на виробництві. А також стимулювання діяльності роботодавців, спрямованої на створення нових робочих місць шляхом щомісячної компенсації єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

15:15:48 10.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора